Történetünk

A színfalak mögött.

A Code óra márka létrejöttét több éves tervező és kutató munka előzte meg.  Megalkotói  először is egy olyan design-t céloztak meg létrehozni, amely nem csupán elegáns, de egyben követi és diktálja  is a mai divatot, és amely a világmárkák sorában is kiemelkedik.

A másik elkötelezett célja az alapítóknak, egy olyan óragyár megtalálása volt, amely képes a megtervezett órákat a több 100.000 Ft-os prémium óra márkákat jellemző magas minőségben legyártani.

Mindezek mellett a 3. cél az volt, hogy a magas minőség ellenére bárki számára elérhető fogyasztói árakat sikerüljön szabni és ne kerüljenek egy vagyonba a Code óra kollekció modelljei.

E 3 cél megvalósításához 3 évi ellentmondásokat nem ismerő komoly munkára volt szükség.

A Code óra kollekciója elválaszthatatlan Dubai városától. A letisztult és elegáns design megalkotását abszolút motiválta Dubai lüktető modern városa, amely így mintegy ihletőjévé vált a CODE óra márka létrejöttének. ( Inspired by Dubai).

Végeredményül egy olyan óra született, amely bármely alkalomból akár egy elegáns fogadásról, party-ról vagy éppen egy átlagos hétköznapról is legyen szó korhatártól függetlenül tökéletes választás viselni.  Nem áll be a sorba, kitűnik a tömegből, a karunkon a maga eleganciájával.

A Code órák minőségét további 4 tény garantálja, amelyekről az egyedi technológiával eljáró gyár gondoskodik:

  1. finoman megmunkált nemesacél tokozás,
  2. A tokkal tökéletesen egybe épített nemesacél fémcsat, amely a kényelmes viseletet teszi lehetővé
  3. 5 Bar vízállóság még a bőrszíjas modellek esetében is, fürdésre, úszásra is alkalmas
  4. Japán Miyota óraszerkezet

Minden modellre 2 év garancia vonatkozik.