Szállítási feltételek

A www.codewatches.hu weboldalon megtalálható árucikkek szállítási határideje – ha a Vásárló házhozszállítást kér – általában 1-2 munkanap, de legfeljebb 8 munkanap. A szállítási határidő alatt az oldal üzemeltetője kiszállítja Vásárlónak az általa megrendelt és raktárkészletén lévő árucikket (árucikkeket), vagy azt (azokat) postára adja.

Az árucikkre vonatkozó kárfelelősség és kockázat az ügyfélre akkor száll át, amikor a www.codewatches.hu weboldalon megrendelt terméket átvette. Az Eladó a szerződés teljesítésekor, azaz a termék ügyfél általi átvételekor adja át a Vevő részére a részletes számlát és a Jótállási jegyet.

A szállítási költség az egész ország területére bruttó 1600 Ft. A csomagolás díjmentes!

Javasolt, hogy jótállási időn belüli meghibásodás esetén az ügyfél közvetlenül a jótállási jegyben szereplő szervizben vegye fel a kapcsolatot.

Elállási jog:

Jelen szerződés a 17/1999. (II.5.) 17_1999.II.5_kormanyrendelet.pdf ) a távollévők között köttetett szerződésről” szóló kormányrendelet alapelvei szerint köttetett.

A feltüntetett árak HUF pénznemben értendők és 27 % ÁFA- t tartalmaznak.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Jelen szerződés a távollévők között köttetett szerződésről szóló 17/1999. (II.5.) korm. rendelet alapelvei szerint köttetett, továbbá informáljuk, hogy a feltüntetett árak Magyar forintban értendők, és a 27% Áfá-t tartalmazzák.

Megrendelő, következmény nélkül elállni az alábbi feltételekkel jogosult:

- megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőző munkanapon lemondó szándéknyilatkozatát írásban, e-mail útján eljuttatja Üzemeltetőnek az info@codewatches.hu e-mail címre.
- termék átvételét követő 14 munkanapon belül Megrendelő a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ -ben foglaltak szerint
- Megrendelő, az elállás jogával attól a naptól kezdve élhet, amikor az árut átvette. Üzemeltető az ügyfél által kifizetett összeget (vételár, szállítási- csomagolási költségek), legkésőbb a termék sértetlen, sérülésmentes, működőképes, hiánytalan csomagolású és tartalmú, eredeti használati utasítással és jótállási jeggyel rendelkező, viseletlen termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül köteles vásárló részére visszatéríteni.
- A megrendelt termék illetve a csomagolás sérüléséből adódó költségek, a visszaszállítási díj Vásárlót terhelik.
- Amennyiben a kiszállítás díjmentes volt, az ügyfélnek meg kell térítenie a kiszállítás díját, amit a www.codewatches.hu webáruház üzemeltetője kedvezményként elengedett a házhozszállításkor.

Elállási jog gyakorlása esetén a terméket kérjük alábbi címre visszaküldeni, sérülést elkerülő csomagolásban!:

1095. Budapest Ferenc Krt. 27. AZENORAM óra ékszer üzlet